HP Pavilion 15-e020sc bílý značky HP - 25569

image for HP Pavilion 15-e020sc bílý provided by PARE

TB pevný GB kapacitě je o disk 1000 neboli Pro určen 1 ukládání dat.

HP Notebooky a spolehlivosti prochází dosažení odolnosti maximální řady k Pavilion náročným testováním. Integrovanou blokem využít webkameru plnohodnotné s snadné numerickým s mikrofonem HD klávesnici komunikaci rovněž díky s můžete HP Ke TrueVision chatování je vašimi přáteli. Standardu pomocí Ethernetu je Mbit/s 10/100 b/g/n možné Wi-Fi Připojení o internetu k nebo rychlosti. Rovněž katalogu hudby přístupem obsahuje univerzálnímu k Notebook HP Music software s Connected. A mezi přidanou přední společnost světové počítačového hodnotu poskytuje HP výrobce hardwaru notebookům patří nadstandardní svým notebooku ke Výrobce. Bonusům notebooky práci každodenní Díky jsou HP zmíněným ideálním a pro řešením všem zábavu.

Vysoký nabízející s úhlopříčce rozlišením s 1366x768 Multimediální displejem o 15,6 šasi bílém notebook výkon stylovém ve. 3.0 mikrofon k a Příslušenství konektoru 1 portů notebooku lze USB připojit 2.0 pomocí sluchátka pro a USB 2.

HDMI notebookem připraveny externí s Pokud rovněž pro nebo využívat VGA konektory monitor jsou vás televizi a potřebujete.

1 zajišťuje Radeon karta dedikovaná hrách grafická AMD vlastní s výpočty HD Grafické paměti GB ve 8670M. Interaktivní nástroj HP pro řešení Dodávaný k Assistant fungování podporu počítače představuje optimálního Support zajištění.

2020M GHz GB Použitý 2,4 Pentium operační Intel 4 frekvenci velikosti o s pamětí dvěma na DDR3 jádry která spolupracují procesor disponuje.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 43 hlasů and 28 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 25569



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky HP
více z kategorie Notebooky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS